Pagina's

woensdag 31 oktober 2012

Dagje weg..

Samen met een vriendin ging ik vorige week donderdag een dagje naar AHOY, naar de Handwerkbeurs. Ja het is inmiddels al een week geleden maar het viel niet mee om de foto's van mijn telefoon zomaar in Picasa te krijgen ; )
Maar het is me gelukt en omdat ik jullie niet mijn nieuwe aanwinsten wil onthouden toch een paar fotokes! 
Allereerst ging ik natuurlijk voor de Nederlandse versie van Molly makes
Daar werden we al blij van, weer veel leuke nieuwe ideeen!
Blij werden we ook van dit soort stofjes en wat ook nog eens bleek van een "collega blogger": http://marutska.blogspot.nl/

 Zo veel leuke stofjes van Amy Butler, kon gewoon niet kiezen dus toch weer terug gegaan om nog een setje stofjes te scoren. Maria van Marutska heeft zelf dit leuke kussen er van gemaakt dus ik ga ook een poging wagen en dat wordt natuurlijk voor de kamer van mijn dochter no 2!


Voor de meiden wat snoeren met kralen meegenomen!

Al een tijdje loop ik met borduren in mijn hoofd. Nou wilde ik graag een tafelkleed borduren. Het liefste ruw linnen met wit kant er op geborduurd......dus ook een boek gescoord wat al heel mooi is om naar te kijken. Of het er van gaat komen weet ik nog niet want ik besef dat het een behoorlijke klus maar wie weet!


Voor jullie allemaal een fijne verdere week!!


3 opmerkingen:

 1. wat een leuke buit! Marutska heb ik eens op een markt in eindhoven gezien, ze maakt ook hele mooie dingen met Zpagetti en Ribbon XL :)

  Benieuwd hoe je kussen wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De mollie makes heb ik ook in bestelling, ik ben benieuwd, je kan nooit genoeg tijdschriften hebben... Leuke dingen heb je aangeschaft. En de kamers? al af? groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O je laatste idee en boek klinken zo mooi ...ik ben benieuwd!!!

  BeantwoordenVerwijderen