Pagina's

zondag 22 april 2012

Portemonneetje

Het is even geleden dat ik een berichtje heb geplaatst. Was druk met van alles en nog wat en met projectjes bezig waarvan ik dacht dat is nog niet "af" genoeg! Maar bij het zien van de Give Away bij haar dacht ik ineens oja ik heb ook pas een portemonnee gemaakt . Doordat deze al in beslag was genomen door dochter-lief was ik het even vergeten. Maar ik vond hem te mooi om hem niet aan jullie te laten zien.


Het idee van de bloem kwam van de site van haar. Ik heb de bloem wat kleiner gehouden en onderaan met vasten tussen de bloemen in een dikkere rand gehaakt zodat hij van onder wat breder is dan boven.
Ben nog niet helemaal te vrede over het inzetten van de stof maar dochter is er blij mee. 

Verder waren mijn meiden druk met het maken van een ponpon afgelopen weekend.. Dat vergt aardig wat geduld.  Ik kreeg de jongste maar niet uitgelegd hoe het toch kan dat wanneer je met een andere kleur wol weer over de eerste kleur heen gaat dan je die eerste kleur "straks" toch weer ziet.....dus voor het geval dat heeft ze de blauwe wol toch niet helemaal over de oranje kleur gedaan. Nu nog heel veel andere kleurtjes er over heen en dan kunnen we gaan open knippen.
3 opmerkingen:

 1. Ooooh wat een schsattig portemonneetje. Heel leuk bedacht! Leuk klusje voor kinderen hè die pomponnen:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aan een portemonneetje ben ik nog nooit begonnen, maar na het zien van deze leuke, en ook die bij Lief en Mooi ga ik me er maar eens in verdiepen, haha. En zie rechts mijn groene laarsjes... je hebt er een volger bij :)) groetjes Francien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief portomoneetje, zeg!!leuk, met die bloem erop.
  Supererpuper;)
  Liefs, Caren

  BeantwoordenVerwijderen