Pagina's

zaterdag 25 juni 2011

Rara wat gaat dit wordenHeb ideeën opgedaan bij anderen en ben dus weer aan het haken gegaan. Wat het gaat worden laat ik nog even in het midden maar zodra het af is laat ik jullie het beslist zien. Dus raad je plaatje.......

Fijn weekend.


7 opmerkingen:

 1. Uhm, het zijn Granny Squares dus dat kan een dekentje worden of een kussentje. Of misschien een tasje? Ik weet het niet maar ik wacht rustig af. Ben wel benieuwd hoor. Ben zelf ook bezig met deze Granny Squares en ik heb er 25 nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig dat je in mijn Pipowagen was! En ik ben jaloers op jouw mooie haaksels, zo creatief ben ik niet! Ik wil het wel weer eens gaan proberen, heb het als kind vaker gedaan.
  Nou, ik ga je volgen hoor... dus dan zie ik vanzelf of dat keetje er bij jullie ook nog eens komt. Zou leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoihoi,

  Hier even een reaktie op je vraagje hoe je een vintage laagje over je foto krijgt. ( grappig als mensen dat vragen want ik ben echt een knurft met de comp. ) Bij www.easycollage.nl kun je heel makkelijk een fotocollage maken en dan kun je voor effecten kiezen, waaronder vintage.
  Echt als ik het kan kan iedereen het :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even tussen de boodschappen door,dank je wel voor je felicitatie!Je kunt geen volger worden van rose hip!Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, ik heb ook op je knopje volgen geklikt. dus je staat in mijn blogrol ;-) leuke granny's .. je kan er natuurlijk alles van maken. dus leef je uit zoi ik zeggen.

  fijne zaterdag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heeee wat gezelig dat je bij mij even bent komen kijken ... ik vind het zo knap wat je maakt... ik kan veel maar haken en breien is niet aan mij besteed...jammer ik doe vaak pogingen maar laat altijd een steek vallen hahahaha.... nou ik sluit me bij je aan misschien komt het er dan nog eens van hahaha lieve groetjes Viana

  BeantwoordenVerwijderen