Pagina's

woensdag 18 juli 2012

Vandaag...

Herken je dat? Soms zit je de hele avond te bloggen en krijg je zo veel leuke inspiratie van mensen die bloggen dat je nadien niet meer weet waar je iets hebt gezien? Soms zoek ik me uren suf naar dat ene leuke ding.......! Zo las ik ook die goeie tip van een medeblogger (dus als je dit leest...sorry maar wist echt niet meer waar ik het vandaan had!). 
Ze schreef over De Bosrand in Soest  wat een hoop brocante!! Ik had vandaag een vrije dag en mijn meiden waren gezellig uit logeren bij opa en oma en dus greep ik mijn kans waar. Belde een lieve vriendin op die ook gek is van brocante en sleepte haar, met haar 38 weken zwangere buik!, mee naar Soest.   

We hebben het zo gezellig gehad, eerst na onze rit heerlijk geluncht bij DLC. Dat is het voormalig station geweest van Soest en nu hebben ze er een lunchcafe van gemaakt. Echt een aanrader!Daarna richting De Bosrand gegaan en heerlijk rond gekeken en uiteindelijk wat leuke dingen weten te bemachtigen. Een leuk groen kastje met een lade (de dingen op het kastje zijn niet van mij, de foto is daar gemaakt), 2 kandelaars die nog bewerkt worden met de wit-kwast en daarna kunnen gaan pronken aan de muren bij dochters-lief. Ook nog een gaaf bijzettafeltje gekocht maar krijg hem nog niet mooi op de foto dus die komt later.


Tot slot kreeg ik bij thuiskomst weer zo veel kriebels dat ik een oude klok tevoorschijn heb gehaald en daar ook de wit-kwast over heb gehaald en deze ligt nu weer te wachten op een nieuwe verfbeurt. Hopelijk komt deze klok deze week nog af.

Het was dus een heerlijk dagje met veel leuke hebbe-dingen!

Fijne week!2 opmerkingen:

  1. Leuk, leuk, leuk!!!!!!!! Al die brocante spulletjes, heerlijk om door heen te struinen, zal het onthouden... Soest, groetjes Francien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha nou ik weet in ieder geval dat je mijn blog leest, want ik heb er al 2x over geschreven, dus ik hoop dat het van mij was. heerlijk daar he?! en leuke dingen heb je gescoord. groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen