Pagina's

maandag 27 februari 2012

Zo eind Februari en tijd om weer eens een nieuw bericht te plaatsen. Het was zo'n drukke maand met veel feest en geregel maar altijd weer erg gezellig en leuk.
De oudste meiden zijn jarig geweest en dat is natuurlijk goed gevierd. Eerst de oudste die werd 11 jaar... en hebben we lekker cupcakes gebakken:Moet zeggen dat het resultaat niet slecht was. We hebben alleen niet zo'n stevige vormpjes gebruikt waardoor het cakeje een beetje de breedte in ging. Maar goed daar werd de smaak niet minder om.

Daarna natuurlijk een stoer kinderfeest gegeven. Ze kregen van een goede vriend van ons wat technieken aangeleerd voor graffiti en daarna is iedereen zelf aan de slag gegaan.

Daarna de middelste dochter die werd 10 jaar! Zij koos voor een soort gelijke traktatie maar  het was minder makkelijk om te maken. Lollypops van cake met chocolade. Toch waren we ook weer blij met het resultaat.

Zij wilde graag een high tea met vriendinnen en daarna een speurtocht. Samen hebben we al het lekkers gemaakt voor de meiden en daarna hebben ze gedurende het theeleuten alles opgesnoept.
We hadden tosti's, croissants, worstenbroodjes, saucijzenbroodjes, muffins, brownies, hagelslag sandwiches en nog veel meer lekkers. Dit alles natuurlijk in mini formaat.

 
Al met al een gezellige maand maar eerlijk is eerlijk ook weer blij dat Maart er aan komt!
Tot snel allemaal!

1 opmerking: