Pagina's

zaterdag 1 oktober 2011

Zomer, af en een klein projectje

Wat worden we toch verwend met die paar mooie dagen. Heb toch nog maar snel een paar foto's gemaakt van de stokrozen in de tuin. Zijn echt zo mijn favoriet.

Echt super mooi toch.

Nou er was ook een vraag naar het uiteindelijke resultaat van het hart wat ik gemaakt had. Ik weet niet of het goed te zien is maar ik heb het hart een klein beetje gevuld met wattine en daarna een mooi lint van kant en linnen er aan gemaakt. Nu heeft het een mooi plekje aan de zijkant van mijn kast gekregen. Misschien dat ik er nog wat aan verander maar dat komt met de tijd wel...ideeen moeten tenslotte groeien.


Maar ik kan het niet laten om tussen mijn "grote" projecten af en toe wat kleins te maken dus toch even een speldenkussentje gehaakt. Had er nog geen dus komt helemaal van pas. Vond het even een gepuzzel in het begin maar nadat ik het door had zat het kussentje zo in elkaar!

Fijn weekend allemaal!

3 opmerkingen:

 1. Prachtig hè, stokrozen. Ik hou er ook van en als je dan nog zo lekker in een oktober zonnetje staan ... heerlijk :-) Leuk speldekussen ook zeg, fijne kleurtjes.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor je foto! Het hartje is erg leuk geworden en daar zul je vast leuke reacties op krijgen! Ook bij mij borrelen al een tijdje ideeen om dit soort hartjes te maken, maar ik wil eigenlijk nog even wachten tot mijn hobbykamertje eindelijk klaar is en ik daar heerlijk kan gaan freubelen... Kan ik het ook gewoon even laten liggen als ik er niet mee verder kan. Maar ik moet nog ff geduld hebben, want een aannemer als echtgenoot terwijl je iets opgeknapt in huis wil hebben is niet altijd handig, maar we gaan nu aan het behangen dus er komt al wat meer zicht in hoe het worden gaat... En geduld is een schone zaak, toch?! Slik...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja we boffen maar met deze toegift van het weer! Maar nu mag het van mij herfst worden.
  Wat heb je een leuke harten gemaakt! Dat staat vast gezellig aan je kast.
  Fijne dag!
  Hartelijks

  BeantwoordenVerwijderen