Pagina's

donderdag 23 mei 2013

Rokje


Al lange tijd geleden had ik geschreven dat ik een wit rokje aan het haken / breien was. Nou het lag al een tijdje af in de haakmand maar er moest nog een voerinkje in. 
Vandaag is dochterlief jarig en dus ging ik gisteren snel aan de slag om het rokje af te ronden en ben eigenlijk best te vrede over het resultaat. 
Het is vrij wit maar dat maakt het ook wel weer heel mooi. Leuker was geweest wanneer ze dit lekker aan kon zonder legging maarja de zon wil zich nog niet echt laten zien, helaas! 

Overigens volg ik jullie allemaal nog vaak en ben ik blij met alle leuke dingen die worden gepost. Daar kan ik echt zo blij van worden. Ik zelf wil nog wel eens een tijdje laten verstrijken voordat ik weer wat blog maar het zijn soms wat drukkere tijden dus heeft dit iets mindere prioriteit.
Voor jullie allen nog een fijne week en tot snel.

woensdag 8 mei 2013

Kamer 2

Echt schandalig lang geleden dat ik geblogd heb. Het rare is dat de app niet zo makkelijk meer werkt op mijn telefoon. (Sinds mijn laatste update) Nu merk ik dat ik minder vaak even kijk. Toch blijf ik trouw bij jullie kijken. Er komt weer een tijd dat ik iets meer zal bloggen maar voor nu is het even wat rustiger.
De kamer van dochter 2 is af en ik moet zeggen het is veel wit maar erg mooi. We zijn er blij mee.