Pagina's

maandag 30 januari 2012


Februari is meestal een drukke maand hier in huis. Onze 2 oudste meiden zijn dan allebei jarig en dus de nodige feestjes worden natuurlijk weer verzonnen. As zondag gaat het eerste feest van start en met veel overals en verf gaan de meiden aan de slag. Foto's volgen nog.

Met de tweede hebben we deze avond uitnodigingen gemaakt. Ze geeft zelf aan wat er op de voorkant moet en met de nodige hulp van ons wordt er weer een leuk kaartje in elkaar gezet. We hadden geen enveloppen meer en dus hebben we van elke uitnodiging een heus kadootje gemaakt. Ons feestje is al begonnen!
En op het feestje zelf worden de "dames" ontvangen met een een heuse hightea! Daar later ook foto's van.donderdag 26 januari 2012


Nou ben met een zijdelings project begonnen omdat ik deze mooie wol niet kon laten liggen. Ik vind echt die overgang van de verschillende kleuren groen echt super! Ik heb in mijn hoofd dat het een rokje moet worden voor de jongste. Of het helemaal gaat lukken weet ik niet maar de starstich steek is iig echt leuk om te doen en geeft een leuk effect. Misschien dat ik er nog een beetje roze doorheen ga doen maar dat moet ik nog even uitproberen.

vrijdag 13 januari 2012

Verschillende projecten


Sommige van jullie herkennen het wel dat je wat "projectjes" naast elkaar moet hebben lopen....met als resultaat de bovenstaande foto's. Ik ben een hoesje aan het maken voor de accessoires van de wii, wat bloemen gehaakt tijdens onze kertsvakantie.  Wat ik hiervan ga maken weet ik nog niet goed. Ik wilde ze eigenlijk aan elkaar haken maar weet nog niet goed hoe ik dat ga doen. Mocht iemand ideeën hebben???

 Dan ook nog bezig met die bloem van 24attic....deze ook al vele malen bij verschillende blogs voorbij zien komen en vindt hem zo super!zaterdag 7 januari 2012

Lieve allemaal,

Wat een leuke reacties allemaal. Bedankt dat jullie mij volgen en leuk dat ik ook bij andere kan kijken.
Dit was mijn eerste Giveaway en vond het zelf ook helemaal leuk om de lootjes te maken en samen met mijn dochter een lootje te trekken.
Alle lootjes samen............   
Mijn jongste dochter heeft het 'lot' bepaald.    
 En het is geworden................................
 Norono
Van harte gefeliciteerd. Kun je mij je een email sturen dan zal ik je de spullen toesturen....ik heb er nl ook nog een kleine verrassing bij gedaan.
Iedereen bedankt voor het reageren en tot snel.
Liefs Francoise