Pagina's

maandag 19 december 2011

Dankjewel Moos

Had een Give away gewonnen bij Moos. Wilde haar net een mail gaan sturen met de boodschap dat ik uitkeek naar haar post en wat denk je zat er een dikke envelop bij de post van zaterdag.

Daar kwam al iets naar boven........
Een enorm lieve kaart en een super leuk uiltje......
Plaats van bestemming is mijn tas geworden!
Dank je wel Moos. Vond het een enorme leuke Give-Away!

zaterdag 17 december 2011

Give-Away

Eindelijk mijn eerste Give Away, ben helemaal blij. Ik had beloofd wanneer ik bij de 50 volgers zou zijn ik er eentje zou doen. Nu ben ik er overheen maar moest even wat gezelligs en leuks bij elkaar sprokkelen. Nou ik heb besloten om mijn speldenkussen weg te geven en een leuk rieten hartje voor ergens te kamer op  te vrolijken.
Wil je mee doen met deze Give -Away? Wordt dan volger, mocht je dat nog niet zijn,  en laat een klein berichtje achter zodat ik kan zien wie er graag mee willen doen.. Ik zou het leuk vinden als je een linkje op je blog zet maar je bent niets verplicht!
Op zaterdag 7 januari 2012 zal ik een lootje trekken!
Fijn weekend!
woensdag 14 december 2011

Kerst

Gek eigenlijk dat je vaak je kerstboom mooi wilt hebben.....tenminste in winkels zie je alles zo mooi op kleur etc.. Nou moet ik zeggen dat ik dat ook erg mooi vind maarja met 3 kids in huis is dat voor hun geen issue. Zij willen er echt alles in hangen wat zij mooi vinden. Dus zij zijn hun gang gegaan met de boom en ik heb ze alles er in laten hangen wat zij mooi vinden. Moet zeggen dat ik het resultaat niet onaardig vind.
Elke avond wanneer ik nu naar bed ga sta ik weer te glimlachen bij de boom en ben ik blij met hun keuze!

De jongste heeft zelfs de kerststal in sfeer aangekleed. Ben er trots op, zie hier het resultaat:Oja houdt mijn blog in de gaten want er komt een GIVE-AWAY aan.

maandag 12 december 2011

Laatste update!

Bij ons was zwarte piet de hele nacht in huis geweest om het een en ander in elkaar te zetten voor de meiden. Ondanks de enorme rotzooi die hij achter had gelaten heeft hij hele mooie dingen gemaakt daarbij is het ook nog eens heel handig voor op school om alle stiften bij elkaar te houden!
dinsdag 6 december 2011

Bedankt Flo

Deze mooie sjaal gewonnen bij de Give-away van Flo. Heb hem al een tijdje in huis maar was een week geveld door de griep en nu afgelopen week gewoon weg te druk gehad met de Sint die in Nederland was.  Toch wilde ik jullie deze leuke sjaal niet onthouden, enne Flo hij is al ingepikt door mijn jongste dochter.....roze is namelijk haar favoriete kleur. Jullie zien me snel terug want knutselpiet heeft een  nacht in ons huis gezeten en de leukste dingen voor de meiden gemaakt.