Pagina's

dinsdag 11 oktober 2011

Dankjewel Claudia

Vandaag  een erg leuke brief bij de post.
De brief zelf zag er al leuk uit en wat er in zat vond ik echt nog leuker.  Een lieve en leuke kaart met een button en een tweetal kaarten.
De button doet al dienst op het jasje van mijn dochter en de kaarten krijgen ook een goede bestemming. De kaart waar de button op zat prijkt al op mijn memobord, ben er helemaal blij mee. Claudia van www.pipowagenaanzee : BEDANKT

dinsdag 4 oktober 2011

Behang van Piet Hein Eek!

Om zo'n super mooie sloophouten wand te realiseren hoef je nu niet meer naar de sloop! Geen roestige spijkers & splinters... Deze muur oogt als echt sloophout maar is behang! Wil je kans maken op een rol behang naar keuze klik dan snel naar Vosges Paris en volg de 6 stappen. Succes!

Groetjes Francoise

zaterdag 1 oktober 2011

Zomer, af en een klein projectje

Wat worden we toch verwend met die paar mooie dagen. Heb toch nog maar snel een paar foto's gemaakt van de stokrozen in de tuin. Zijn echt zo mijn favoriet.

Echt super mooi toch.









Nou er was ook een vraag naar het uiteindelijke resultaat van het hart wat ik gemaakt had. Ik weet niet of het goed te zien is maar ik heb het hart een klein beetje gevuld met wattine en daarna een mooi lint van kant en linnen er aan gemaakt. Nu heeft het een mooi plekje aan de zijkant van mijn kast gekregen. Misschien dat ik er nog wat aan verander maar dat komt met de tijd wel...ideeen moeten tenslotte groeien.


Maar ik kan het niet laten om tussen mijn "grote" projecten af en toe wat kleins te maken dus toch even een speldenkussentje gehaakt. Had er nog geen dus komt helemaal van pas. Vond het even een gepuzzel in het begin maar nadat ik het door had zat het kussentje zo in elkaar!

Fijn weekend allemaal!