Pagina's

zaterdag 25 juni 2011

Rara wat gaat dit worden



Heb ideeën opgedaan bij anderen en ben dus weer aan het haken gegaan. Wat het gaat worden laat ik nog even in het midden maar zodra het af is laat ik jullie het beslist zien. Dus raad je plaatje.......

Fijn weekend.


maandag 13 juni 2011

Voorjaarsfair Olmenhorst

Met een aantal vriendinnen naar de voorjaarsfair Olmenhorst geweest. Was echt leuk en mezelf laten verleiden tot een aantal erg leuke aankopen en natuurlijk veel ideeen op gedaan die ik ga delen met jullie.
Een erg leuke jurk gekocht bij mijn favoriete webwinkel: www.talulabelle.nl

Veder me laten verleiden door het werken met Decopatch. Op een snelle manier allerlei dingen op-pimpen! Mijn dochters waren ook meteen verkocht en zijn aan de slag gegaan met hun tekendoos.















Ook een erg leuk idee opgedaan voor een  boomstam die wij nog in de tuin hadden en daar een leuke bijzettafel van gemaakt voor binnen.

 
Al met al een leuk en creatief weekendje, heerlijk. Er ligt nu nog een projectje te wachten in de tuin maar dat komt er nog aan. Zodra ik deze klaar heb zal ik het laten zien.

woensdag 8 juni 2011

Hier begon mijn verslaving mee....






Nou hier is het dus mee begonnen. Niet dat ik het klein aanpak nee, het moest groots! Maar ik ben er nog steeds mee bezig en het wordt een deken voor op het bed van mijn dochter. Maar ik kan het niet nalaten om ook af en toe wat anders tussendoor te doen. Maar het project loopt nog steeds, ik hou jullie op de hoogte.

Overigens baal ik er nu van dat ik alles met de hand aan elkaar heb gemaakt en ik had dus beter de keuze kunnen maken om het aan elkaar te haken......maarja al doende leert men!

zaterdag 4 juni 2011

Uiteindelijk kussens geworden




Na lang wikken en wegen inderdaad kussens geworden. Toch helemaal gezellig geworden. Inmiddels ook weer een nieuw project gestart. Komen snel foto's van.

Tractatie dochter







De jongste is alweer 6 jaar geworden. Dus trakteren en met dit weer zijn aardbeien natuurlijk helemaal lekker.
Ik word al helemaal vrolijk van die mooie grote aardbeien.